MARIA DEL MAR
CAVIA CAMARERO
Profesor Contratado Doctor Básico
Publicaciones (37) Publicaciones de MARIA DEL MAR CAVIA CAMARERO
2024
2023
-
Creatine, the player number 16. Effect of creatine on the physical improvement of rugby union players
Gazzetta Medica Italiana Archivio per le Scienze Mediche, Vol. 182, Núm. 11, pp. 792-801
-
Nutritional Education in the Midwife’s Consultation Room
Nutrients, Vol. 15, Núm. 13
-
The Impact of In Vitro Digestion on the Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Spanish Ciders
Foods, Vol. 12, Núm. 9
2022
2021
-
A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors
Food chemistry, Vol. 342, pp. 1-7
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 459-461
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 197
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 598
2020
-
Relationship between color and betalain content in different thermally treated beetroot products
Journal of Food Science and Technology, Vol. 57, Núm. 9, pp. 3305-3313
2019
-
Anthropometric characteristics and somatotype of professional soccer players by position
Journal of Sports Medicine and Therapy, Vol. 4, Núm. 4, pp. 073-080
-
Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
High hydrostatic pressure processing of beetroot juice: effects on nutritional, sensory and microbiological quality
High Pressure Research, Vol. 39, Núm. 4, pp. 691-706
2017
-
Antioxidant Capacity of Beetroot: Traditional vs Novel Approaches
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 72, Núm. 3, pp. 266-273
-
Effect of oleic acid on store-operated calcium entry in immune-competent cells
European Journal of Nutrition, Vol. 56, Núm. 3, pp. 1077-1084
-
Global antioxidant response of meat
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 97, Núm. 8, pp. 2358-2365
2015
-
Evaluación del estado nutricional durante el estirón puberal
II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015
-
Methodologies and multidisciplinary activities applied to chemical engineering and nutrition subjects of the degree of food science and technology
Iceri2015: 8th international conference of education, research and innovation
-
Relación entre la composición corporal y la práctica deportiva en adolescentes
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 1, pp. 336-345