Tesis dirigidas (11)

  1. Valorización integral del bagazo de cerveza mediante tecnologías emergentes / integral valorization of brewer's spent grain by emerging technologies 2022

    Universidad de Burgos

    ALONSO RIAÑO, PATRICIA

  2. Valorization of plant biomass by emerging technologies: olive and moringa leaves 2021

    Universidad de Burgos

    Kashaninejad, Mansoore

  3. Valorization of industrial solid residue from macroalgae by emerging technologies 2021

    Universidad de Burgos

    TRIGUEROS ANDRÉS, ESTER

  4. Study of non-thermal technologies to preserve the quality of fresh foods 2019

    Universidad de Burgos

    ILLERA GIGANTE, ALBA ESTER

  5. Wheat bran valorization by supercritical fluid extraction: characterization, formulation and application of wheat bran oil 2018

    Universidad de Burgos

    Rebolleda Alonso, Sara

  6. Fish oil valorization using supercritical carbon dioxide technologies 2018

    Universidad de Burgos

    Melgosa Gómez, Rodrigo

  7. Production of omega-3 fatty acids acylglycerides by lipase-catalyzed glycerolysis of sardine oil in different reaction media 2017

    Universidad de Burgos

    García Solaesa, Ángela

  8. Valorización de subproductos de la industria pesquera: obtención de derivados lipídicos ricos en ácidos grasos poliinsaturados y de concentrados de harina de pescado con bajo contenido en grasa 2015

    Universidad de Burgos

    Bucio López, Silvia Liliana

  9. Recuperación de compuestos volátiles a partir de subproductos de marisco mediante extracción supercríticos y pervaporación 2012

    Universidad de Burgos

    MARTÍNEZ VELASCO, RODRIGO

  10. Recuperación de compuestos volátiles a partir de subproductos de marisco mediante fluidos supercríticos y pervaporación 2012

    Universidad de Burgos

    Martínez, Rodrigo

  11. Aplicación de procesos híbridos reacción-pervaporación a la esterificación de ácido láctico 2008

    Universidad de Burgos

    Delgado Román, Patricia