Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Artículos (30) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2005
-
A novel real-time PCR for Listeria monocytogenes that monitors analytical performance via an internal amplification control
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 71, Núm. 12, pp. 9008-9012
-
Acidificación del mosto por "saccharomyces SPP"
La Semana vitivinícola, Núm. 3080, pp. 2870-2873
-
Age-related changes in antioxidant status and oxidative damage to lipids and dna in mitochondria of rat liver
Process Biochemistry, Vol. 40, Núm. 2, pp. 903-908
-
Ceramic membrane ultrafiltration of anionic and nonionic surfactant solutions
Journal of Membrane Science, Vol. 246, Núm. 1, pp. 1-6
-
Characterization and identification of lactic acid bacteria in "morcilla de Burgos"
International Journal of Food Microbiology, Vol. 97, Núm. 3, pp. 285-296
-
Chemometrical analysis of capillary electrophoresis casein fractions for predicting ripening times of milk mixture cheese
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 15, pp. 6094-6099
-
Desarrollo de un sistema de NASBA a tiempo real para la detección de "Mycobacterium avium" subsp. "Paratuberculosis" en alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 362, pp. 86-93
-
Dynamics of the physical and chemical characteristics of the waters from a system of livestock and urban residues
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 39, Núm. 3, pp. 329-332
-
Effect of ripening stage of grapes on the low molecular weight phenolic compounds of red wines
European Food Research and Technology, Vol. 220, Núm. 5-6, pp. 597-606
-
Evolution of acid phosphatase activity during the storage of honey
Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 101, Núm. 1, pp. 9-15
-
Evolution of catalase activity during the storage of honey
Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 101, Núm. 2, pp. 62-65
-
Importancia del momento de vendimia en la obtención de vinos de crianza: (I) repercusión sobre los compuestos flavonoideos
Viticultura enología profesional, Núm. 98, pp. 29-37
-
Importancia del momento de vendimia en la obtención de vinos de crianza: (II) repercusión sobre los compuestos fenólicos de bajo pero molecular
Viticultura enología profesional, Núm. 99, pp. 29-35
-
Influencia del clima y el suelo en la calidad de la uva
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 27, pp. 25-33
-
Inhibition of induced DNA oxidative damage by beers: Correlation with the content of polyphenols and melanoidins
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 9, pp. 3637-3642
-
Integrated anaerobic-aerobic fixed-film reactor for slaughterhouse wastewater treatment
Water Research, Vol. 39, Núm. 6, pp. 1114-1122
-
Interlaboratory transfer of a PCR multiplex method for simultaneous detection of four genetically modified maize lines: Bt11, MON810, T25, and GA21
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 9, pp. 3333-3337
-
Isothermal vapor-liquid equilibrium, excess enthalpy data, and activity coefficients at infinite dilution for the binary system water + methyl lactate
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 50, Núm. 1, pp. 85-88
-
Mass transfer in extractive ultrafiltration of α-phenylglycine with TOMACl in a hollow fiber contactor
Journal of Membrane Science, Vol. 252, Núm. 1-2, pp. 9-18
-
Microbiological and sensory changes in "morcilla de Burgos" preserved in air, vacuum and modified atmosphere packaging
Meat Science, Vol. 71, Núm. 2, pp. 249-255