Publications dans lesquelles il/elle collabore avec MONICA CAVIA SAIZ (29)

2022

  1. Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant

    VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]

2019

  1. Aislamiento y caracterización de MRPs en productos de bollería con distinto grado de tostado

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  2. Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. Effectiveness of the flipped classroom approach in higher education

    Edulearn19: 11th international conference on education and new learning technologies

  4. Modulation of Akt-p38-MAPK/Nrf2/SIRT1 and NF-κB pathways by wine pomace product in hyperglycemic endothelial cell line

    Journal of Functional Foods, Vol. 58, pp. 255-265

  5. Self-assessment experience in first year nursing students

    EDULEARN19: 11TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES