Publicaciones (32) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2022

  1. Carne

    Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 173-187

  2. Chistorra de Navarra: Un embutido tradicional enraizado en expansión

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 304, pp. 71-78

  3. Odor Profile of Four Cultivated and Freeze-Dried Edible Mushrooms by Using Sensory Panel, Electronic Nose and GC-MS

    Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 9

2019

  1. Application of the Just-About-Right Scales in the Development of New Healthy Whole-Wheat Muffins by the Addition of a Product Obtained from White and Red Grape Pomace

    Foods, Vol. 8, Núm. 9, pp. 419

  2. Efecto de antioxidantes naturales sobre las características físico-químicas y la estabilidad oxidativa de carne de potro

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. Efecto de los reductores de pH sobre el perfil sensorial y olfativo de salchichas cocidas de pollo

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  4. Effectiveness of the flipped classroom approach in higher education

    Edulearn19: 11th international conference on education and new learning technologies

  5. Physicochemical and sensory properties of sous vide meat and meat analog products marinated and cooked at different temperature-time combinations

    International Journal of Food Properties, Vol. 22, Núm. 1, pp. 1693-1708

  6. Self-assessment experience in first year nursing students

    EDULEARN19: 11TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES

  7. Textural characteristics of safe dishes for dysphagic patients: a multivariate analysis approach

    International Journal of Food Properties, Vol. 22, Núm. 1, pp. 593-606

  8. Utilización de reductores de pH para alargar la vida útil de salchichas cocidas de pollo

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

2018

  1. Flipped classroom experience in practice class in the degree of food science and technology

    Edulearn 18. 10th International Conference on Education and New Learning Technology: (Palma, 2nd-4th of July, 2018). Conference proceedings

  2. Hamburguesas más saludables: ¿es posible?

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 266, pp. 34-41